True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

07-09-2024




NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 30

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 251 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 september, 22:37 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Para Parijs
NOS Studio Para Parijs:

Live talkshow vanuit Parijs waarin dagelijks de hoogtepunten worden besproken van de Paraympische Spelen.



Ondergrondse Sporen
Ondergrondse Sporen: Afl. 2

Martijn Blekendaal en Finbarr Wilbrink bezoeken twee voormalige slavenplantages. Finbarr gaat naar Oak Valley, dat model staat voor het romatische Zuiden en waar de film Gone with the Wind op is gebaseerd. Martijn gaat naar de Whitney Plantation, tegenwoordig een slavernijmuseum waar het verhaal van de onderdrukking en uitbuiting een schril contrast vormt met de luxe en romantiek van Oak Valley. Ze belanden op de magische locatie Africatown, midden in een zwaar vervuild industriegebied. Hier wonen de afstammelingen van de tot slaafgemaakten die van de Clotilde kwamen, het laatste slavenschip dat in Amerika arriveerde.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Steeds meer kinderen verdacht van terreur. Het OM en de Raad voor de Kinderbescherming maken zich zorgen over tienerterroristen. Die zijn steeds vaker in beeld bij terreuronderzoeken. Te gast is officier van justitie Dorien Kardol. * Nederlandse de baas van het prestigieuze Guggenheim. Het is één van de belangrijkste musea ter wereld: het Guggenheim Museum in New York. En daar staat sinds drie maanden de Nederlandse kunsthistorica Mariet Westermann aan het roer. Hoe gaat Westermann 'haar Guggenheim' vormgeven? * Warmste zomer ooit gemeten. Deze zomer was wereldwijd de warmste ooit gemeten op aarde. Wat is er aan de hand?





Het Nieuwe Land
Het Nieuwe Land: Afl. 2

Boeren die aanspraak willen maken op de kostbare landbouwgrond moeten door een strenge selectieprocedure. In het archief in Lelystad legt Eva Vriend uit hoe die selectieprocedure in z'n werk ging. In de Noordoostpolder bezoekt Huub de 103-jarige Cees Omtzigt, die ooit met een schop en een paar laarzen naar het nieuwe land trok om als polderpionier aan de ontginning mee te werken.



NOS Voetbal Nations League
NOS Voetbal Nations League: Afl. 1

Voorbeschouwing op de Voetbal Nations League wedstrijd Nederland - Bosnië en Herzegovina.



AFC Ajax
AFC Ajax: Tough battle ⚔️ | Highlights Ajax Vrouwen - Fiorentina | UEFA Women's Champions League

De Ajax Vrouwen zijn uitgeschakeld in de UEFA Women's Champions League na een 0-1-nederlaag tegen Fiorentina. #AjaxVrouwen ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Haal De Nieuwe Prik ! - Paniek, Propaganda & Pharma | TOESTAND IN DE WERELD #9

Steun ons: Word lid en krijg toegang tot exclusieve video's en extra behind-the-scenes content op svenhulleman.nl De video begint met Sven die kritisch spreekt over het vaccinatieprogramma en de boosters die worden aangeboden, waarbij hij verwijst naar de manier waarop vaccins en boosters in de media worden gepresenteerd. Sven vergelijkt de situatie met iemand die iets onbekends in zijn drankje krijgt zonder volledige uitleg over de gevolgen. Hij uit wantrouwen richting de overheid, de media en de farmaceutische industrie en benadrukt dat veel mensen negatieve bijwerkingen hebben ervaren na vaccinaties. Sven leest reacties voor op een artikel van het Algemeen Dagblad over de nieuwe coronaprik. De reacties lopen uiteen van mensen die zeggen nooit meer een prik te willen nemen vanwege slechte ervaringen, tot degenen die positief zijn en opnieuw gevaccineerd willen worden. Hij plaatst hierbij kritische kanttekeningen en wijst op de ernstige bijwerkingen zoals verlamming en longembolie. Verder verwijst Sven naar uitspraken van publieke figuren, waaronder Bill Gates, en trekt daaruit onheilspellende conclusies over mogelijke toekomstige gebeurtenissen. Hij bekritiseert de eenzijdige verslaggeving van de media en benadrukt dat er onvoldoende aandacht is voor onderzoeken die de negatieve effecten van vaccins aantonen. Sven sluit af met de oproep om meer aandacht te besteden aan de schadelijke effecten van vaccinaties en stelt dat het huidige beleid en de propaganda moeten stoppen. ****************************************** Linkjes: AD Artikel: <a target="_blank" href="https://www.ad.nl/praat-mee/praat-mee-ga-jij-nog-een-coronaprik-halen~a94906c03/ Pepijn">Klik hier</a> van Houwelingen video: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=LWt4xwUWNi0&t=373s Bill">Klik hier</a> Gates video: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=B4XfNf-D5vk">Klik hier</a>



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 20

Koning Willem-Alexander viert het 75-jarige bestaan van de Zonnebloem mee. Bij Blauw Bloed is er ook reden voor een feestje, aangezien het programma 20 jaar bestaat. Verder het overige binnen- en buitenlandse koninklijke nieuws.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 36

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Bommetje!
Bommetje!: Afl. 18

Acht duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje!



Kassa
Kassa: Afl. 17

'Niet lekker in je vel? Relatie uit, baan kwijt, je denkt zelfs aan zelfmoord? Ga dan gokken.' Dit is de absurde inhoud van reclames voor het illegale gokspel Plinko. Welk bedrijf zit daarachter en waarom grijpt er niemand in? En er is aandacht voor het dossier Bunq. Tientallen klanten van deze bank zijn bestolen. De vorige uitzending over Bunq zorgde voor een sneeuwbaleffect: de redactie werd overspoeld met berichten van mensen met vergelijkbare ervaringen. Wat blijkt? Nog steeds hebben niet alle klanten hun geld terug. Hoe zit dat? En Mai gaat met de Belbus naar Tilburg, op zoek naar een kwijtgeraakte versterker.



Pauls Social Club
Pauls Social Club: Afl. 1

Paul de Leeuw verwelkomt mensen met en zonder verstandelijke beperking om samen de week door te nemen. Bijzondere mensen krijgen een podium en er zijn optredens van artiesten onder begeleiding van huisband Wimpie & de Domino's. Ook achter de schermen wordt meegewerkt.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 251

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 19

Kim-Lian ontdekt in Ommen samen met Riks de magie van het maken van een eigen vlieger, Michel ontdekt op een heel bijzondere manier boomkunstwerken en in Ede laat Mohamad ons zien hoe je Arabisch kalligrafeert.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 215

'Hoop dat ze eindelijk beseffen wat ze mensen aandoen': Rob strijdt al 5 jaar tegen het UWV * Hoe Rusland noordpoolgebied Spitsbergen gebruikt om druk te zetten op de NAVO * Meer illegale sigaretten door accijnsverhoging; hoe erg is dat? * Opnieuw stakingen voor vroegpensioen



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 2

Jurre en Sahil onderzoeken of een helikopter of een duif de snelste postbezorger is. Samen met Wetensgappie Marlon testen ze of ze een brand kunnen blussen met muziek. In 'Glijdt 't?' hebben ze bubbletea op de glibberbaan.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video&#39;s

Bekijk aflevering 36 van Lachen om Home Video&#39;s uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 september, 18:30 uur bij SBS6. Lachen om Home Video&#39;s is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 51

Het moeilijkste, maar mooiste wat Linda de Regt ooit heeft gedaan: als uitvaartonderneemster haar vriendin Sandra begraven. Deze dubbelrol heeft meer impact dan ze van tevoren had kunnen bedenken. * Don Ilahibaks kon zijn moeder alles vertellen; bij haar was het veilig. Ze gaf onvoorwaardelijke liefde aan Don en zijn broer. Nu ze er niet meer is, voelt het niet meer compleet.



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 40

Twee keer per week gaat Joyce namens stichting Filadelfia Zending naar de gevangenis van Paramaribo om daar de bijna veertig gedetineerde vrouwen te steunen. Ze luistert naar hen, bidt met hen en geeft ze een knuffel. Door de bijzondere vriendschap met ex-gevangene Shirley wil Joyce nog meer doen voor de vrouwen in de gevangenis. Ze heeft daarom de benedenverdieping van haar huis verbouwd tot doorgangshuis voor ex-gevangenen, waar de vrouwen een nieuwe start in de maatschappij kunnen maken.





Pokerface
Pokerface: Afl. 2

Drie kinderen doen alles wat in het echte leven zwaar verboden is: bluffen, jokken en mensen om de tuin leiden. Aan twee BN'ers de taak om per ronde te achterhalen welk kind de waarheid spreekt en wie de boel in de maling neemt. De BN'er die dat het beste kan, wint Pokerface.



















NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 35

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 36

Het Prinses Beatrix Spierfonds maakt zich sterk voor de genezing van spierziekten. Het Spierfonds financiert, stuurt en stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 21

Samenzang vanuit de Lebuinuskerk in Deventer waar in april 2024 het Nederland Zingt Event plaatsvond.



Dierendokter in het wild
Dierendokter in het wild: Afl. 1

De Nederlandse Maaike werkt als dierenarts in Namibië, het zuiden van Afrika. Ze werkt met de dieren die daar in het wild leven. Ze heeft een spannende klus voor de boeg: ze moet een wilde leeuw opsporen en die vervolgens verdoven, zodat het dier een elektronische halsband om kan krijgen. Die is nodig om het dier te kunnen beschermen tegen stropers. Ook behandelt Maaike een stokstaartje met een ontstoken pootje en krijgt ze een nieuwe patiënt in haar kliniek: een heel jong wrattenzwijntje dat alleen is aangetroffen in de natuur.



De eerste keer
De eerste keer: Kaj, Lena, Omar, Benjamin en Shirley zijn voor het eerst verliefd en moeten dealen m

Kaj is voor het eerst verliefd en heeft zijn eerste date. Zijn panische moeders bedenken een plan om hem in de gaten te houden. Lena is ook verliefd, maar haar vriendje denkt daar anders over. Tot groot verdriet van haar vader, die al zo aan hem gehecht is. Bij Omar thuis probeert zijn moeder hem aan een meisje te koppelen, alleen weet zij nog niet dat het meisje vegan is. De moeder van Benjamin wil een sieraad voor haar zoons crush kopen, maar wordt afgeleid door een oude geliefde. En Shirley heeft de meest beschamende dag ooit als haar ex-vriendje zijn excuses komt maken bij haar vader.



Gio
Gio: LIEVE MELANIE, WIL JE MIJN GETUIGE ZIJN?😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





De verandering
De Verandering: Afl. 22

Jaren geleden deed Miss Nederland 1997 en presentatrice Sonja Silva, teneergeslagen door de ziekte ME, haar verhaal. Achteraf blijkt er iets heel anders aan de hand te zijn en staat haar leven op zijn kop. Samen met Mirjam Bouwman blikt ze terug en deelt ze haar schokkende ontdekking.



Zapp Detective
Zapp detective: Kriekel vecht voor zijn leven in de koker die vol met water wordt gezet.

Lisanne heeft een geheime ontmoeting in de stad. Marije en Harvey vertrouwen haar niet en achtervolgen haar. Lisanne komt daarna met schokkend nieuws. Kriekel vecht voor zijn leven in de koker die vol met water wordt gezet.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het vertrouwde team van De Grote Tuinverbouwing, met tuinexpert Ivo Putman en styliste Djamilla Pijpker, gaat weer op pad om mensen te verrassen met een prachtige make-over van zowel de woonkamer als de tuin. Ze starten dit seizoen bij Adrie en Jan in Duivendrecht. Jan woont nog steeds in zijn ouderlijk huis en binnen hebben ze al behoorlijk wat aangepast, maar met de tuin weten ze zich geen raad. Ze zijn dolblij met de komst van het team. Daarnaast geeft Rob Verlinden in zijn nieuwe rubriek &#39;De Scheurkalender&#39; handige tuintips voor de tijd van het jaar.



SLAM!
SLAM!: VREEMDGAAN tijdens VRIJGEZELLENFEEST?! 😳

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de kermis op om te kijken hoeveel mensen uitgeven op de Tilburgse Kermis. Onze juryleden mogen gaan raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



FORMULA 1
FORMULA 1: Winning The Championship On The FINAL Corner! | The Tale Of The 2024 FIA Formula 3 Finale

30 drivers line up on the grid at Monza for the F3 season finale, but all eyes are on the four contenders who have their sights set on championship glory. In a race filled with twists and turns and edge-of-your-seat action, the title fight goes down to the final corner. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F3">Klik hier</a> #RoadToF1









FORMULA 1
FORMULA 1: Who Makes Lando's Dream F1 Golf Team? 🤔

Lando Norris chooses his dream F1 golf team! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 36

Pikeur Aone de Wrede over zijn leven en de fraude die in de paardensport aan de orde van de dag zou zijn.



Bloemencorso
Bloemencorso: Afl. 4

Registratie van het kleurrijke bloemencorso in Zundert. Elke corsowagen wordt voortgeduwd. De bouwwerken die het parcours afleggen zijn maximaal negen meter hoog en negentien meter lang en bevatten per wagen tot maximaal een half miljoen dahlia's.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 36

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Stem op jouw Moment van de maand augustus | Powered by Unibet

Stem via www.heracles.nl/momentvandemaand. Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 25

TikTok-duo Joey & Fay komen langs en zingen Allermooiste Avond. Zangeres Ceder treedt op met Laatste trein.



De Matties
De Matties: Afl. 6

Wat weet jij over giftige dieren? Tijd om jouw kennis te testen!



Ninja Nanny
Ninja Nanny: Hunter voelt zich niet thuis in haar nieuwe woonplaats Gooidorp, waar ze ook nog eens e

Hunter voelt zich niet thuis in haar nieuwe woonplaats Gooidorp, waar ze ook nog eens een nanny krijgt. Op school vindt Hunter ook moeilijk haar draai en ze krijgt ruzie met de populaire hockey-gang. Dan verschijnt er plotseling een mysterieuze ninja.



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 2

Hallo Wereld was in 2012 het liedje van de Kinderboekenweek. Wat als je er een 90's sausje overheen giet en er een happy hardcore song van maakt? Je leest het goed, dus pak je trainingspak en sneakers maar alvast uit de kast. NXT, zangcoach Michiel en muziekproducer Willem duiken de studio in en ook Raïsha komt weer langs met een challenge. Krijgt NXT het op tijd voor elkaar om te leren hakken? En krijgen ze het publiek zover om mee te doen tijdens hun optreden op het festival?



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 18

Nathan Rutjes en Nienke van Dijk strijden in The Battle stuntsteppen om de Zappsport-beker. Groep 8 van basisschool Rosa Boekdrukker uit Amsterdam krijgt stuntstep les van twee top stuntsteppers uit België.





Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden.

We zien hoe kinderen van verschillende leeftijden samenwerken in een scoutinggroep terwijl ze zich storten in avonturen op het water. De Waterscouts staan vandaag zelf aan het roer. In tweetallen mogen ze in een klein zeilbootje het water op, hoe stoer! Luuk en Tristan varen er samen op uit. Komen ze weer veilig aan wal?



vThorben
vThorben: Ik Kreeg Het Meest ZELDZAME Item In BRAWL STARS..

Bedankt voor het kijken naar Ik Kreeg Het Meest ZELDZAME Item In BRAWL STARS.. #spongebob #brawlstars Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Bouwer Power
Bouwer Power: Afl. 1

In Amersfoort moeten de wanden van nieuwe huizen geplaatst worden. Iedereen is er klaar voor, alleen blijkt de aannemer met de juiste bouwtekening zoek te zijn. Hij is per ongeluk opgesloten in de bouwkeet. Gelukkig ontdekken Soy en Liese waar hij zit en kunnen ze hem te hulp schieten.



Close Up
Close Up: De platinablonde actrice Mae West bereikte dankzij haar imago de toppen van de roem in de

De platinablonde actrice Mae West bereikte dankzij haar imago van geestige, sexy en wereldwijze vrouw de toppen van de roem in de jaren 30 van de vorige eeuw. En hoewel ze een comédienne was, klinkt in al Mae Wests rollen haar provocerende kritiek op traditionele man-vrouwverhoudingen door. Het unieke van West was dat ze bij dit alles de teugels van haar carrière stevig in eigen handen hield.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 250

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 180

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.