True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

26-06-2024
Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Ons drinkwatergebruik moet minder worden om tekorten in droge periodes tegen te gaan. En Vitesse grijpt elke strohalm aan om maar in het betaald voetbal te kunnen blijven.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Einde aan 14 jaar Rutte. Vandaag is Mark Rutte officieel benoemd tot de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO en volgende week trekt hij voor de laatste keer de deur van het Torentje achter zich dicht. We blikken terug op zijn premierschap met Rita Verdonk, Gert-Jan Segers en Sylvana Simons. In de studio praten we door met oud-D66-leider Alexander Pechtold. * 4 juli zijn er parlementsverkiezingen in het Verenigd Koninkrijk. * Het Stedelijk Museum in Amsterdam gaat het schilderij Odalisk van de Franse schilder Matisse teruggeven aan de nazaten van de rechtmatige, Joodse eigenaar.



FORMULA 1
FORMULA 1: Chasing The Dream: La Remontada | Behind The Scenes F2 | 2024 Spanish Grand Prix

Join AIX Racing as Joshua Dürksen and Taylor Barnard tackle the Barcelona Grand Prix. From intense preparations to DAMS' stunning Sunday performance, experience all the thrilling highlights and unforgettable moments! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F2">Klik hier</a> #ChasingTheDream



Wat houdt ons tegen?
Wat houdt ons tegen?: Afl. 3

Door vervuiling uit landbouw, industrie en het riool holt de kwaliteit van het Nederlandse oppervlaktewater achteruit. Hele ecosystemen dreigen kopje onder te gaan en het zuiveren van ons drinkwater kost steeds meer moeite. De slechte waterkwaliteit kan zelfs effect hebben op onze gezondheid. Wat houdt ons tegen om de kwaliteit van ons oppervlaktewater weer op peil te brengen?



Over Leven
Over Leven: Afl. 3

Chaja Polak overleefde als kind de Tweede Wereldoorlog. Omdat ze zelf weet wat geweld aanricht, schreef Polak eerder dit jaar Brief in de nacht, een veelgeprezen essay over de oorlog in Gaza. Hoe is het eigenlijk om Joods te zijn in deze tijd? Waarom is het belangrijk om in gesprek te blijven met je medemensen? En: kun je nog genieten van het leven wanneer je behalve je man ook je eigen zoon overleeft?



NOS Studio FuรŸball
NOS Studio Fußball: Afl. 22

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



FORMULA 1
FORMULA 1: A meme is born ๐Ÿ˜‚

Oscar Piastri reacts to the jetpack fail before the 2023 Austrian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AustrianGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 128

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 19

Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Oekraïne - België.



RoddelPraat
RoddelPraat: Gio Latooy en Lynn nemen een baby voor geld & Natsja D. Naar de gevangenis

Gio Latooy en Lynn Hermanussen hebben trots bekend gemaakt dat ze een baby krijgen. Jan Roos en Dennis Schouten hebben hun twijfels waarom ze naar zes maanden relatie al een baby willen. Natasja D. heeft zichzelf diep in de problemen gebracht nu bekend is geworden dat ze documenten heeft vervalst Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 178

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jessie ziet in fitboy Remon de perfecte partner. En die klik is er zeker ook op het fysieke vlak. Voor student Rick en zorgmedewerker Demi moet het avontuur nog beginnen.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Met kracht in je kop, een goed getrainde geest, kun je echt vet veel.

Met de kracht in je kop, een goed getrainde geest kun je echt vet veel. Je kunt er zelfs de wereld mee verbeteren. Maar hoe? Je ziet het in Master je Mind. Pascal ontmoet Lilly Platt, een twaalfjarige idealist die al jaren de strijd voert tegen plastic. Al het plastic de wereld uit helpen lijkt misschien een onhaalbare taak maar Lilly laat zich niet uit het veld slaan: alle beetjes helpen en het heeft haar heel veel geleerd. Psycholoog Steven Pont legt uit hoe je er achter kunt komen wat jouw ideaal is en hoe je Master in Idealisme kunt worden. Cowboy Woody komt zijn grote filmheld tegen, maar is zelf een grotere held in het echte leven.



FORMULA 1
FORMULA 1: Extended Race Highlights | 1999 Austrian Grand Prix

Rewind to the 1999 Austrian Grand Prix, when McLaren’s Mika Hakkinen excelled against team mate David Coulthard and Eddie Irvine. Mika Salo stepped in for Michael Schumacher at Ferrari due to the German breaking his leg during the previous race at Silverstone For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: FOUTE BOEL: Politieke wereldtoneel op z’n kop De wereld op z’n kop

In deze aflevering bespreek ik vier onderwerpen die de wereld op zijn kop zetten. Mark Rutte wordt de nieuwe baas van de NAVO, en dat is geen verrassende wending. Ondertussen reist Vladimir Putin af naar Noord-Korea voor een ontmoeting met Kim Jong-Un en Joe Biden verwelkomt de LGBTQ gemeenschap in het Witte Huis. Welke leider straalt de meeste kracht uit? Daarnaast neemt Rasta-Ruud afscheid van zijn iconische Gullit act na bizarre ophef. En ik bespreek de impact van de Europese natuurherstelwet die ons land op slot zet. Mis deze cruciale updates niet en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Abonneer je nu en klik op de bel om geen enkele video te missen! Links: Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/doneren.">Klik hier</a> Jouw steun maakt echt een verschil! Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Foute Boel door te doneren op hun website: <a target="_blank" href="https://www.fouteboel.nl/doneren. Samen">Klik hier</a> kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding. Presentatie: Doelah - Foute Boel Foute Boel op YouTube: /@fouteboelnl Foute Boel op Instagram: /@fouteboelnl --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Het verborgen eiland
Het verborgen eiland: Afl. 3

Femke weet zich geen raad als de navigatie van hun boot vreemd doet. Ze weet niet waar ze varen. Daarom lopen ze plotseling vast in ondiep water. De kinderen en Maarten gaan wadlopen, maar raken de dinky kwijt. Michiel maakt kennis met mysterieuze collega's van schipper Arend.



Gio
Gio: EERSTE SPULLEN KOPEN! DIT ZIET ER ZO APART UIT!๐Ÿ˜‚

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 74

In Hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 127

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





StukTV
StukTV: #423: Wij Stelen Giel zijn Dure Auto [OPDRACHT]

Giel is op vakantie, wij jatten zijn auto. We doen er 5 dingen dingen mee die we er sowieso NIET mee mogen doen. Wat vindt PSV-fan Giel van de makeover van zijn auto? ๐Ÿ˜‚ DAAR ZIJN WE WEER! Giel, Thomas en Stefan gaan weer helemaal STUK voor JOU! Jij bepaalt welke onzin wij elke woensdag moeten uithalen. Dus: welke opdracht moeten we volgens jou uitvoeren? Stuur het in via onze socials hieronder, of drop het in de comments! #stuktv #woensdag #opdracht #423 #ajax Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: โ—โ—‹ Website: <a target="_blank" href="http://www.stuk.tv">Klik hier</a> โ—โ—‹ Instagram: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ TikTok: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@stuktv โ—โ—‹">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ Facebook: <a target="_blank" href="http://www.fb.com/stuktv">Klik hier</a> --------------------------------------------------------- โŒพ Giel: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/giel/ โŒพ">Klik hier</a> Thomas: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/thooootje/ โŒพ">Klik hier</a> Stefan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stefanjurriens/ --------------------------------------------------------- Kijkwijzers:">Klik hier</a> alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 169

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: 25 STARDROPS Openen in Brawl Stars!

Bedankt voor het kijken naar 25 STARDROPS Openen in Brawl Stars! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>





Kwebbelkop
Kwebbelkop: Weakest to STRONGEST HULK in GTA 5!

Weakest to STRONGEST HULK in GTA 5! Thanks for watching my video! Check out my friends: Bloo: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@BlooGaming Simply">Klik hier</a> Chris: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@SimplyChris SpeirsTheAmazingHD:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@SpeirsTheAmazingHD I">Klik hier</a> love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: <a target="_blank" href="https://youtube.com/playlist?list=PL5kGYXRS_Mu2mD144v7ZCR5tmVqNAi6Mt&feature=shared">Klik hier</a>



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 152

'Pas preferentiebeleid aan': apothekers zijn het zat dat medicijntekorten steeds veel tijd en moeite kosten * Fijnstof uit luchtvaart bedreigt miljoenen mensen, gemeente Amsterdam wil minder vluchten Schiphol * Mark Rutte gaat naar de NAVO * Martin Bosma mag geen krans leggen tijdens Keti Koti



Krabbรฉ zoekt Chagall
Krabbé zoekt Chagall: Jeroen Krabbé vertrekt in het voetspoor van Chagall naar Parijs. Chagall laat

Jeroen Krabbé vertrekt in het voetspoor van Chagall naar Parijs. Chagall laat zijn verloofde Bella achter in Vitebsk. Hij krijgt een symbolisch afscheidscadeau mee, een tafellaken. Chagall zal hierop in Parijs een van zijn beroemdste werken schilderen. Dit werk bestudeert Krabbé nauwgezet op de restauratiezolder van het Stedelijk Museum in Amsterdam. Chagall voelt zich voor het eerst echt vrij in de kunstmetropool Parijs. Hij is geen tweederangsburger meer en laat zich inspireren door nieuwe en spectaculaire kunststromingen, zoals kubisme en fauvisme. Hij neemt eind 1911 zijn intrek in een complex, waar zo'n 140 kunstenaars atelier houden.





FORMULA 1
FORMULA 1: ๐ŸฆŒ Oh Deer! ๐ŸฆŒ

Juan Pablo Montoya encounters an unexpected guest on the Austria tracks back in 2001. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AustrianGP



FORMULA 1
FORMULA 1: The Fight For First In Spain | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Workday

Jolyon Palmer reviews the exhilarating start of the Spanish Grand Prix, where mercedes’ George Russell stormed from P4 to race leader, as he overtook McLaren’s Lando Norris, and Red Bull's Max Verstappen by the first turn of the race. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SpanishGP



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn demissionair minister van Sociale Zaken Karien van Gennip, oud-Oranje international Ronald de Boer en verslaggever BN DeStem Fieke Nobel. Met hen hebben we het over Van Gennips vertrek uit politiek Den Haag, de achtste finales van het EK en Fort Oranje.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 21

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: KiDS VERRASSEN MET EEN SCOOTMOBiEL ๐Ÿ˜‚ | Bellinga Vlog #3186

Tot 13 Juli 2024 Film Premiere! Bestel hier je stoel : <a target="_blank" href="http://kinepolis.nl/bellinga">Klik hier</a> DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 “WELKOM">Klik hier</a> BiJ DE SHOW” ๐Ÿ’ƒ - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... ๐Ÿคช - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! โ–บ <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN ๐ŸŽ„๐ŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD ๐Ÿคฉ |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> BOEK: <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines *Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 177

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 127

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.